• +46768522401
  • kundservice@leksaksbutiken.nu
  • Frakt efter vikt (69:-) Leverans ca 4-8 arbetsdagar Express frakt 3-4 arbetsdagar
  • 20 000 produkter till mycket bra priser!

Leksaksbutiken är en webshop på nätet som erbjuder produkter till alla i familjen. Vi vänder oss till bebisar och barn, kvinnor och män. Vi erbjuder varor i kategorierna. Leksaker Barn, Skönhetsprodukter, Kroppsvård, Acessoarer/Smycken, Fest uppvaktning, Djurartiklar, artiklar för ditt hem.

Populära Nyheter

Byggsats Dinosaurs World
S1125354
33 SEK
Byggsats Space War
S1125353
33 SEK
Byggsats Truck Series
S1125355
33 SEK
Radiostyrd bil Super Tank
S1123886
214 SEK
Byggsats Animal World
S1125352
33 SEK
Gungstol/Gunga Enhörning Rosa
S1124238
681 SEK

Leksaksbutiken – webbutiken på nätet för hela familjen och ditt barn.

Leksaksbutiken är en leksaksbutik på nätet som inriktar sig mot barnfamiljer,  och allt det dina bebisar och barn  behöver under sin uppväxt. För din baby finns ett sortiment gällande Amning, avslappning och nöje, produkter som behövs för barnens hygien vid baddags som t ex badhandukar och badponchos.Barnen växer mycket och behöver ständigt nya skor och kläder som vi har i storlekar från baby till 15 år.Här kan du köpa barnklockor, barnsolglasögon, bebisfiltar, inredning till barnrummet. Produkter som gör barnens miljö säker såsom babymonitors för ett säkert hem. När barnet ska gå och lägga sig har vi produkter för en en god nattsömn såsom resesäng, nappar, nattljus,och mycket mera när det är sängdags. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av elektroniska leksaker och inom kategorin leksaker och spel finns det  pedagogiska leksaker, pussel och konstruktioner, dockor och kramdjur, fordon, bilbanor och radiostyrda leksaker, sparkcyklar och trehjulingar, sällskapsspel och mängder av leksaker för barnens utomhuslek. Vi säljer ett stort och brett urval av skolmaterial till ditt barn. Praktiska och snygga skolryggsäckar, pennfodral och övrigt skolmaterial. Leksaksbutiken.nu har ett mycket brett sortiment i vår nätbutik av välkända varumärken såsom Disney, Star Wars, Frozen och många fler kända varumärken, leksaksbutiken.nu har 1000-tals leksaker som ditt barn säkerligen tycker är roliga och populära och framförallt jobbar vi för så låga ordinarie priser som möjligt. Vi är en leksaksbutik för dig som bor i Linköping, och hela Sverige, som säljer billiga och licenserade leksaker online. Leksaksbutik för bebisar och barn,där du hittar barnleksaker så som spel,elektroniska leksaker skolmaterial allt dina barn behöver. Vi vänder oss till barn 0 - 15 år. 

Leksaksbutiken.nu är en en nätbutik som funnits sedan januari 2018 och inriktar sig främst med att erbjuda ett brett sortiment av leksaker till barn i åldrarna 0–15 år. Men det finns så mycket mer i nätbutiken. Vi vänder oss även till föräldrarna med produkter inom kroppsvård, skönhetsvård, hjälp för skötsel av hemmet, allt för att under lätta barnfamiljens vardag. Det ska vara enkelt för familjen, då blir det ju smidigt när man kan handla mycket på samma ställe det spar tid och pengar. Inom kroppsvård för Mamma Pappa har vi ett sortimet med produkter för, ansiktsvård där du kan köpa rengöring och peelingskrämer, ögonkonturkrämer, kräm för rynkbehandling, ansiktsmasker, serum, raklödder och gele, ansiktsvatten och rengöringskrämer, aftershave och krämer. Vi erbjuder ett brett sortiment av kosmetika där du kan shoppa läppstift och läppglans, tillbehör och förvaring, smink och baser, mascara eyeliner och kajalpennor, puder, rouge och ögonskugga. När det gäller kroppsvården ska du kunna unna dig cellulitkrämer, mjukgörande kroppslotion. Här finns även produkter för munvård, intimvård, så som tvål deodoranter och mycket mer. Vi säljer ekologiska varor under kategorin  naturkosmetika. Kosmetiska dofter för hela familjen, i denna kategori hittar du presenförpackningar och olika set inom både parfym och smink. Parfymer för honom och henne, unisex parfymer barnparfymer erotiska parfymer.

Husdjursprodukter till familjens husdjur. För att kunna ge ditt husdjur en god hälsa och hygien, produkter när ni är på resa eller ute på promenad. Något bekvämt att ligga i som nån bekväm korg eller nån dyna varm som kall. Bra vatten och matskålar och roliga leksaker för din hund och katt.

Leksaksbutiken.nu  vår webshop  är öppen dygnet runt vilket innebär att ni kan i lugn och ro titta igenom vårt stora och billiga utbud av leksaker, skönhetsprodukter, djurartiklar, elektroniska leksaker online till barn i åldrarna 0–15 år. Det finns även kroppsvård för mamma och pappa, djurleksaker och även städartiklar för ert hem samt inredningsdetaljer för barnrummet. Med detta sagt så kan alla gå nöjda ifrån ett besök på vår webshop leksaksbutiken.nu.

Vi jobbar ständigt med att förbättra vår redan höga servicegrad och är det något ni önskar hjälp med kontakta oss så löser vi detta gemensamt, vi strävar alltid efter en glad och nöjd kund.